donderdag, april 18, 2024
Tip de Redactie
Luister Radio
Luister via deze knop mee.
Kijk TV
Kijk via deze knop mee.
Inhoud bewerken

© 2024 RTV Zulthe

Jarenlange opgebouwde bouwervaring binnen familie van der Meer wordt nu volledig ingezet in vastgoedbedrijf Sons Real Estate

Deel op Facebook

Broers Michael en Nick van der Meer, in het verleden zowel zelfstandig als als partner actief in de bouwwereld, gebruiken hun handen inmiddels volledig in hun vastgoedbedrijf. Van beiden broers was Michael jarenlang actief voor klanten die een woning of pand wensten te verbeteren of renoveren. De kennis die gedurende deze jaren met groot succes zijn ingezet, kunnen inmiddels volop worden ingezet in het vastgoedbedrijf Sons Real Estate. Het vastgoedbedrijf is een logisch vervolg nadat het bouwbedrijf zich steeds meer ging richten op het renoveren van woningen om deze met winst te kunnen verkopen. “Het was geen houden meer aan, doordat zelfs medewerkers hun eigen klushuizen begonnen te kopen en renoveren. Het was eigenlijk een logische stap in het stadium van je leven waarin je zit. Ineens ben je bezig met grootschalige renovaties en zie je hoeveel waarde je kan toevoegen aan het prachtige vastgoed landschap van Nederland”, aldus Michael van der Meer. Broer Nick vult verder aan: “Ik kwam er jaren later bij en wilde eigenlijk alleen nog maar op zoek naar verouderde kluswoningen. Je komt er in de praktijk achter dat het vastgoed in Nederland helemaal niet zo mooi is als het lijkt. Het voordeel voor ons was dat er dus veel werk te doen was. Daarom vond ik het leuk om een tijd te hebben meegedraaid als aannemer. Volledig ten dienste van ons bouwbedrijf, maar op een gegeven moment was onze eigen agenda overvol. Tijd om een vastgoedbedrijf te starten”.

Ineens zit je tot je oren in het vastgoed

Het is een van de vele succesverhalen die Nederland kent. Het begint altijd met iets verslavends en uiteindelijk wordt het een groot succes. Inmiddels is Sons Real Estate uitgegroeid tot een volwaardig vastgoedbedrijf, een van de grotere in Nederland. Natuurlijk zijn er de grote vastgoed maatschappijen die onzichtbaar groot zijn, maar Sons Real Estate komt steeds meer in de buurt. Zeker als je kijkt naar de hoeveelheid gekochte woningen in de laatste jaren, kan niemand eigenlijk meer om Sons Real Estate heen. Als iemand maar een woning te koop wilt zetten, komen ze toch langs voor een vrijblijvend bod.

Of je zekerheid wenst of niet, meld je huis altijd gratis aan voor een vrijblijvend bod

Want een huis aanmelden voor een gratis verkoop, start met het berekenen van een marktconform bod. De ene keer gaat het om een particuliere woning, de andere keer een verhuurd bedrijfspand. Daarom is het devies: “Meld je huis altijd aan, want de zekerheid die Sons Real Estate biedt is iets waar je in de nabije toekomst wellicht naar zult snakken”. Zo helpen de broers en haar talrijke werknemers je graag bij het verkopen van je huis.

Gerelateerde berichten

Log hier in

Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken
Inhoud bewerken